διαθέσιμα 8618 τρόφιμα

Γάλα Σοκολατούχο Εβόλ (230 ml)

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ / ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ Κατά τη παραγωγή: Το  παστεριωμένο αγελαδινό απαχο  γάλα  στον παρασκευαστή κακαο , βραζει στους 80-85Oc με τaυτόχρονη  προσθήκη κακαου, ζάχαρης ,καραγενάνης και αρωμα σοκολάτας . Ψυχεται στους 5oC kαι  εμφιαλώνεται ..  Το γάλα με   κακαο   δειγματίζεται και ελέγχεται, προτού εμφιαλωθεί. 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 55€ εντός Αττικής

Πληροφορίες:

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές